Chybí vám drcená rajčata i jiná zelenina v gastro balení? Víme, kde ji najdete

Zejména restaurace a výrobny potravin, ale i jiné gastro provozy potřebují denně ke své činnosti konzervovanou zeleninu a ovoce. Není však snadné najít takové produkty, které jsou kvalitní, prakticky balené, zároveň také chutné a na pohled hezky vypadající. To vše můžete mít velmi lehce díky společnosti BMC Brno a její značce BASSTA. V nabídce má přitom nejen sterilovanou zeleninu, ale i konzervované ovoce a mnohé další potraviny v gastro balení.

Chutná a kvalitní drcená rajčata v plechovce

K velmi žádaným patří rajčata v plechovce v mnoha jejich podobách. Např. na drcená rajčata v plechovce Polpa Fine di Pomodoro 4 050 g se můžete podrobně podívat na webové stránce https://katalog.bmcbrno.cz/drcena-rajcata-polpa-fine-di-pomodoro-4050-g.html. V plechovce najdete na slunci uzrálá drcená rajčata s rajčatovou šťávou. Nenachází se zde naopak žádné zbytečné přídatné látky. Tato rajčata mohou tvořit základní složku pro přípravu polévek, omáček, lze je použít do masitých pokrmů, ale také k dochucení různých pokrmů. Jde o velké balení, které je vhodné např. pro velkoobchodní sítě, restaurace a sítě Horeca.

Máte-li velký odběr rajčat, uvítáte zřejmě drcená rajčata bag in box. Jde o balení s hmotností 10 kg a celý obsah se skrývá v aluminiovém vaku. V této kategorii si můžete koupit i krájená rajčata s rajčatovou šťávou, loupaná rajčata s rajčatovou šťávou, omáčku s rajčaty Pizza Salsa MARTINETE v jejích různých podobách, nechybí klasická rajčatová omáčka na pizzu, rajčatový protlak a další.

Mezi sterilovanou zeleninou BASSTA najdete i artyčoky, chřest, cizrnu, fazole, hrášek, kukuřici, zeleninové delikatesy či zeleninové směsi.

Konzervované ovoce

Z ovoce firma nabízí konzervovaný ananas, broskve, hroznový kompot, hrušky, mandarinky, meruňky a ovocný koktejl. Většina z nich je dostupná v různě velkých baleních i různých úpravách.

Zavítejte na katalog.bmcbrno.cz a objevte kvalitní potraviny v praktickém gastro balení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *